Jolie Fashion

Salon de infrumusetare si relaxare

Get Adobe Flash player

Cine suntem?

salon cosmetica

Salonul Jolie Fashion ofera solutii complete de relaxare si infrumusetare
prin servicii profesionale

Citeste despre noi...

Urmeaza-ma

   

Contact

Calea Buziasului, nr. 46

Timisoara, Timis
Romania


Telefon programari:

  0742134683

Parteneri


Manichiura

Manichiura 

reprezinta pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalitati, ce necesita intreaga atentie. Din nefericire nu intotdeauna putem avea o manichiura ireprosabila, uneori datorita anumitor incidente unghiile pot avea de suferit sau datorita exfolierii acestora suntem in imposibilitatea de a avea manichiura dorita. Daca manichiura naturala nu da rezultate atunci se poate apela si la cea artificiala.

Mainile reprezinta carte de vizita, iar daca unor maini ingrijite, curate si hidratate adaugam si o manichiura originala, cu siguranta, veti da o impresie buna celor din jur.

De cativa ani incoace, unghiile au devenit adevarate "panze" miniaturale pentru pictori amatori sau adevarati profesionisti. Contrar opiniei generale, pentru o manichiura reusita nu ai nevoie de manichiurista ta personala sau de unghiile false a caror ingrijire si intretinere presupune resurse financiare fabuloase.

Cu un ritual consecvent de ingrijire a unghiilor si cu o mini colectie de oje si lacuri protectoare, tu insati poti fi propria ta artista. Varietatea de modele este limitata numai de imaginatia si priceperea ta. Se precizeaza ca aici este vorba de o manichiura simpla, pt unghii sanatoase si lungi.

Incearca insa sa tii cont de cateva reguli estetice. Asadar, nu imbina mai mult de trei culori pentru un singur model, fiindca risti sa incarci modelul si sa te alegi cu o sorcova la purtator. Pentru o varietate mai mare de nuante poti apela la imbinarile de non-culori si la degradeuri.

Daca analizam din prisma evolutiei carierei in cosmetica, putem observa tehnologia avansata care ajuta manichiuristele sa le ofere clientelor o manichiura ireprosabila. Este deosebit de util sa poti face orice, iar modelul unghiilor sa ramane identic aproximativ o luna. Cand clienta decide sa-si puna unghii tehnice, va lua la cunostinta ca intretinerea va consta in 2 ore pe luna pierdute in salon, in schimbul unor unghii de-a dreptul superbe.


Cum se realizeaza unghiile tehnice? 

Se precizeaza ca unghiile tehnice se realizeaza doar de catre manichiuristele care au urmat un curs prin care sa invete metode si doar folosind produse special realizate pt astfel de manichiura.

-mai intai se pileaza suprafata unghiilor, pana aceasta devine scamosabila deasupra unui aspirator care atrage praful -se aplica Primmer, dupa care unghiile se introduc 2 min in aparatul de uscat -se lipesc unghiile cu un adeziv special -se taie la marimea preferata de clienta, cu un instrument special 

-se pileste din nou, pana cand suprafata devine scamosata in egala masura -se aplica un strat f subtire de gel incolor, si se introduc iar in aparatul de uscat -se aplica un strat de gel incolor in care se va realiza modelul

 -modelul va cuprinde o gama variata de culori, sclipiciuri, paiete, pietre, scoici, foite, floricele uscate etc.

 -se prefera folosirea a maxim 3 culori sau o culoare cu mai multe tonuri 

-modelul se poate realiza si doar din geluri colorate; ex: se poate amesteca pe unghie un gel de culoare cu gel alb si, cu un betisor se poate amesteca, sa iasa un model frumos

 -este de preferat sa se faca modelul pe o unghie si apoi sa fie introdusa in aparat, pt a evita curgerea gelului; in timp ce unghia e in aparat, se va realiza modelul pe mana cealalta, si tot asa pana se va realiza modelul pe toate unghiile

 -se va acoperi modelul cu un rand grosut de gel, sau cu 2 randuri subtiri 

-se tin iar in aparat 2 min -se dau cu dezinfectant 

-se pileaza pt o suprafata fina, si se aranjeaza lateralele unghiei, pt indreptare

 -se dau cu dezinfectant -se da cu un lichid sub forma unei oje numit "Finish" si se lasa in aparat inca 2 min pt uscat -se dau cu carmin si cu ulei de cuticule

Atentie: cuticulele nu se taie in cazul unghiilor tehnice

Aceasta este tehnica de realizare a unghiilor tehnice. O sedinta dureaza intre o ora si jumatate si 3 ore, depinzand de modelul realizat (simplu sau complicat).

In urma acestei tehnici, clienta va putea sa se bucure de o manichiura superba aproximativ o luna, si aici in functie de modul in care cresc unghiile. Este recomandabil ca saptamanal sa se utilizeze o oja transparenta pentru luciu.


Sursa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Utilizator:AdelaPop